BADMINTONKLEDING BIJ VAN RUTTEN PROMOTION

Bij ons kunt u terecht voor volledig digitaal geprinte badmintonkleding. Wij printen de kleding met het design en kleuren van uw vereniging. Uw design bewaren wij voor u zodat u, ook bij kleine aantallen, altijd nieuwe kleding kunt bestellen. Van Rutten Promotion gaat voor kwaliteit!

Badminton is de snelste racketsport die er bestaat. De shuttle kan bij een smash wel een paar honderd kilometer per uur halen! Dat vraagt ook snelheid van de spelers. Dan is soepele kleding natuurlijk essentieel. Onze badmintonkleding doorstaat moeiteloos vele trainingen, wedstrijden en wasbeurten zonder dat souplesse en kleur verloren gaan. Laat u informeren over de mogelijkheden. Wij kunnen u een aantrekkelijk aanbod doen.

BADMINTONKLEDING BEDRUKKEN

Bij Van Rutten Promotion kunt u voor zowel verenigingen als bedrijventeams badmintonkleding laten bedrukken met eigen logo’s en kleuren. Wij verzorgen kleding met een ontwerp geheel naar uw wens. Eenmaal voor u ontworpen, zorgen wij ervoor dat het design voor u beschikbaar blijft. Zo blijft uw club eenheid uitstralen doordat u oude en nieuwe leden altijd in een vertrouwd tenue kunt steken.

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE COLLECTIE?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie badmintonkleding. Neem contact op als u meer fotomateriaal wilt zien. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier onderaan deze pagina. Dan ontvangt u van ons een persoonlijke offerte.

En heeft u nog vragen? Bel ons of stel ze via het contactformulier.

Badmintonvereneging Smashing Monster:

Badmintonvereniging Smashing Monster is een gezellige en sportieve badmintonvereniging. Zowel volwassenen- als jeugdspelers kunnen hier hun hart ophalen. De vereniging vindt het belangrijk om gezelligheid en badminton te combineren, waardoor ze twee keer per week vrije training hebben voor iedereen! De vereniging heeft bij ons badmintonkleding afgenomen en zijn weer helemaal klaar voor het volgende seizoen!

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

    NEEM CONTACT MET ONS OP

    En ontvang gratis de speciale flyer over Batmintonkleding als pdf bijlage via de mail!