STEPKLEDING

Van Rutten Promotion biedt voor heren, dames en kinderen voor zowel professioneel als recreatief, een uitgebreid gamma aan. Onze stepkleding staat voor sterke kwaliteit en super draagcomfort. Vanzelfsprekend voorzien we uw complete outfit van professionele bedrukking, geheel naar wens.

ONBEPERKT NA TE LEVEREN:

Bij Van Rutten Promotion kunt u voor zowel verenigingen als bedrijventeams stepkleding laten bedrukken met eigen logo’s en kleuren. De kleding uit onze collectie behoudt zijn kleuren vele jaren.

Bij Van Rutten Promotion geen standaardmodellen die na drie jaar niet meer leverbaar zijn. Eénmaal voor u ontwikkelt, zorgen wij er tot in lengte van jaren voor dat uw ontwerp beschikbaar blijft. Ook voor kleine aantallen. Zo blijft uw club eenheid uitstralen doordat u oude en nieuwe leden altijd in een vertrouwd tenue kunt steken.

VOORBEELDEN UIT ONZE COLLECTIE

Hier vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Stepteam Selles Kamperzeedijk:

Al jarenlang is Stepteam Selles Kamperzeedijk een begrip in de stepsport. Als onderdeel van Stepvereniging Kamperzeedijk behoren ze tot een vereniging van fanatieke steppers. Als een van de eerste stepteams van het land hebben leden al vele titels behaald en records gereden. Over heel de wereld zijn leden van hun team zichtbaar aanwezig bij stepwedstrijden en toertochten, in kleding dat wordt geleverd door Van Rutten Promotion!

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

    VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

    En ontvang gratis de speciale flyer over Stepkleding als pdf bijlage via de mail!