BOWLINGKLEDING BIJ VAN RUTTEN PROMOTION

Nieuw in ons assortiment: bowlingkleding van hoogstaande kwaliteit.
Van Rutten Promotion levert vanaf nu naast wielren- , schaats- en atletiekkleding ook bowlingkleding. Deze kan uiteraard geleverd worden in uw clubkleuren en logo’s.

BOWLINGKLEDING BEDRUKKEN

Het kledingpakket dat wij aanbieden, wordt volledig digitaal geprint. Daardoor is het mogelijk alle kleuren, logo’s en reclame-uitingen conform uw wensen te printen. Wij maken geen gebruik van standaard design kleding, iedere ontwerp is uniek. En daarom jaren na te bestellen, zonder dat de geleverde kleding uit het assortiment verdwijnt.

 • Uitvoering in een technische polyester: onmiddellijk droog (isoleert tussen de wedstrijden)
 • Behoudt zijn kleuren en logo’s gedurende vele jaren
 • Polo leverbaar met korte rits of drie knoopjes
 • Steeds herleverbaar (clubkledinglijn blijft intact)
 • Geen minimum voor nabestellingen
 • Geen dure cliché en opdrukkosten
 • Prijzen liggen vast voor minimum drie jaar
 • Geen beperkingen in kleuren, aanmaak design en logo’s
 • Duidelijke prijzen

BOWLINGKLEDING BESTELLEN

U stuurt ons de logo’s met opgave met de voorkeur van plaatsing op het shirt evenals de gewenste kleuren. Onze designers gaan aan het werk en u ontvangt drie verschillende concepten. Hieruit kunt u kiezen en/of eventueel laten veranderen tot het dessin naar uw zin is.

Ondertussen verzorgen wij ervoor dat u de kleding kunt passen zodat we de bestelling in een keer compleet in de juiste maten kunnen uitvoeren. Na goedkeuring van het ontwerp en opgave van de maten ontvangt u de kleding binnen zes weken.

VOORBEELDEN UIT ONZE COLLECTIE

Hiernaast vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier hieronder invullen

Bowlingteam Lucky Strike:

Bowlingteam Lucky Strike, de naam zegt het al: fanatieke bowlers. De wens van het team was dan ook om een opvallende outfit te krijgen, passend bij het team! In overleg met Van Rutten Promotion hebben ze passende outfits gekregen, die naadloos aansluiten bij de wensen van het team.

  Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  En ontvang gratis de speciale flyer over Bowlingkleding als pdf bijlage via de mail!