HOCKEYKLEDING BIJ VAN RUTTEN PROMOTION

Rennen, de bal aannemen, draaien, afspelen en weer door. Hockeyspelers zijn constant in beweging. Dan is het belangrijk dat de kleding soepel mee beweegt. Dat stelt hoge eisen aan de kleding. Onze kleding doorstaat moeiteloos vele trainingen, wedstrijden en wasbeurten zonder dat souplesse en kleur verloren gaan.

Bij Van Rutten Promotion kunt u terecht voor volledig digitaal geprinte hockeytenues. Wij printen de kleding met het design en kleuren van uw vereniging. De kleding is van topkwaliteit, gaat lang mee en behoudt zijn kleuren vele jaren. Laat u eens informeren over de mogelijkheden. Van Rutten Promotion kan u, als het tijd is voor iets nieuws, een aantrekkelijk aanbod doen.

HOCKEYKLEDING BEDRUKKEN

Bij Van Rutten Promotion kunt u voor zowel verenigingen als bedrijventeams kleding laten bedrukken met eigen logo’s en kleuren. Wij verzorgen kleding met designs geheel naar uw wens. Eenmaal voor u ontworpen, zorgen wij ervoor dat het design voor u beschikbaar blijft. Zo blijft uw club eenheid uitstralen doordat u oude en nieuwe leden altijd in een vertrouwd tenue kunt steken.

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE COLLECTIE?

Hiernaast vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie hockeykleding. Neem contact op als u meer fotomateriaal wilt zien. Natuurlijk kunnen wij ook persoonlijk de verschillende mogelijkheden met u doornemen. Weet u al wat u wilt? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier onderaan deze pagina.

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

    NEEM CONTACT MET ONS OP

    En ontvang gratis de speciale flyer over Hockeykleding als pdf bijlage via de mail!