DARTKLEDING

Darters onderscheiden zich door hun spel, uitstraling, mentale kracht en hun kleding! Van Rutten Promotion zorgt voor alle darters, wedstrijdspelers en recreanten, soepele kleding met een creatief ontwerp.

DARTKLEDING BIJ VAN RUTTEN PROMOTION

Naast de vele recreanten en gelegenheidsdarters heeft Nederland 25 regionale dartverengingen waar meer dan 30.000 mensen lid van zijn. Michael van Gerwen is een van de bekendste darters uit Nederland. Een van zijn bijnamen is ‘de groene sloopkogel’. Een verwijzing naar zijn talent en naar de kleur van zijn T-shirt. Waarmee duidelijk wordt dat goede en herkenbare kleding een must is voor de echte darter.

Van Rutten Promotion is gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van sportkleding. De kleding moet soepel zijn en met name bij de schouders ruim zijn en toch perfect passen. De juiste kleding kan helpen om uw prestaties te verbeteren. Alles, ook uw kleding, heeft invloed op de uitslag! Wij kunnen, op basis van uw wensen, zorgen voor een shirt bedrukt met namen en logo’s en die aansluit bij de persoonlijke voorkeuren of clubkleuren.

KLEDING (NA) BESTELLEN

Bij Van Rutten Promotion leveren we enkele lijnen van hoogwaardige kleding van Raven Sportswear. Deze hoogwaardige polo’s kunnen zowel geleverd worden met 3 knoopjes als met een korte rits. Door de hoge kwaliteit van de geleverde kleding, gaat deze jaren mee. Bovendien is nabestellen erg makkelijk, aangezien bij Van Rutten Promotion uw ontwerp altijd beschikbaar blijft.

KWALITEIT EN PERSOONLIJKE AANDACHT

De Darters van TOGB klopten bij ons aan en bestelden polo’s met opdruk voor hun team. Wij kregen het bericht dat zij zeer tevreden zijn over de kwaliteit en draagcomfort. Dat verbaast ons natuurlijk niet, maar evengoed zijn wij blij met zo’n bericht. 

Zij bedanken ons ook voor de samenwerking. Wij bedankten de darters van TOBG voor het vertrouwen en wensen hun veel plezier en succes!

Dartkleding voor het TOGB Dartteam

De dartafdeling van omniumvereniging TOGB is fanatiek! Dit reflecteerde natuurlijk terug in de toffe shirts, geleverd door Van Rutten Promotion. Met hun flitsende tenues valt de afdeling op en zijn ze nog steeds een helder onderdeel van TOGB, ideaal voor deze darters!

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

    VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

    Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie. Naast de standaardmaten bieden wij zonder extra kosten ook de mogelijkheid aan om polo’s te leveren die ‘extra lang’ zijn. Als u graag meer fotomateriaal van een specifiek ontwerp wenst te zien, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij sturen u geheel vrijblijvend aanvullende informatie en fotomateriaal toe.
    Vul het contactformulier en ontvang gratis ons speciale Dartkleding pdf flyer via de mail.