Organiseert u dit jaar een golfevenement? Wat is er dan leuker de deelnemers te verrassen met een mooie polo! Een polo met uw logo en in een kleur die past bij uw huisstijl. Van Rutten Promotion levert polo’s van goede kwaliteit met een persoonlijke en professionele uitstraling.

Golfkleding welke tot in lengte van jaren aan te leveren is.

Bij Van Rutten Promotion kunt u voor zowel verenigingen als bedrijventeams golfkleding laten bedrukken met eigen logo’s en kleuren. De kleding uit onze collectie behoudt zijn kleuren vele jaren. Bij Van Rutten Promotion geen standaardmodellen die na drie jaar niet meer leverbaar zijn. Eénmaal voor u ontwikkelt, zorgen wij er tot in lengte van jaren voor dat uw ontwerp beschikbaar blijft. Ook voor kleine aantallen. Zo blijft uw club eenheid uitstralen doordat u oude en nieuwe leden altijd in een vertrouwd tenue kunt steken. 

HERKENBAAR EN COMFORTABEL

Van Rutten Promotion zorgt voor soepele kleding met een creatief ontwerp. Onze kleding doorstaat moeiteloos vele wasbeurten zonder dat souplesse en kleur verloren gaan. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

De voordelen van de
Van Rutten Promotion teamsportkleding op een rij:

  • De naam van uw bedrijf of vereniging is goed herkenbaar.
  • Wij printen uw huisstijl of een eigen ontwerp digitaal in hoogwaardig design.
  • De kleding gaat lang mee en behoudt zijn kleuren vele jaren, zodat de deelnemers lang van hun polo kunnen genieten.
  • Aandacht voor detail, korte lijnen en persoonlijk contact.

Met een fijne polo als geschenk, laat u zien dat u de deelnemers waardeert en dat uw bedrijf of vereniging professioneel ‘aan de weg timmert’. Wij willen u daar met een goed advies graag bij helpen. Neem contact met ons op, dan kunnen wij u een aanbod doen dat past bij u en uw bedrijf.

NEEM CONTACT MET ONS OP

En ontvang gratis de speciale flyer over Golfkleding als pdf bijlage via de mail!

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens