Golfkleding welke tot in lengte van jaren aan te leveren is.

Bij Van Rutten Promotion kunt u voor zowel verenigingen als bedrijventeams golfkleding laten bedrukken met eigen logo’s en kleuren. De kleding uit onze collectie behoudt zijn kleuren vele jaren. Bij Van Rutten Promotion geen standaardmodellen die na drie jaar niet meer leverbaar zijn. Eénmaal voor u ontwikkelt, zorgen wij er tot in lengte van jaren voor dat uw ontwerp beschikbaar blijft. Ook voor kleine aantallen. Zo blijft uw club eenheid uitstralen doordat u oude en nieuwe leden altijd in een vertrouwd tenue kunt steken. 

HERKENBAAR EN COMFORTABEL

Van Rutten Promotion zorgt voor soepele kleding met een creatief ontwerp. Onze kleding doorstaat moeiteloos vele wasbeurten zonder dat souplesse en kleur verloren gaan. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

De voordelen van de
Van Rutten Promotion teamsportkleding op een rij:

  • De naam van uw bedrijf of vereniging is goed herkenbaar.
  • Wij printen uw huisstijl of een eigen ontwerp digitaal in hoogwaardig design.
  • De kleding gaat lang mee en behoudt zijn kleuren vele jaren, zodat de deelnemers lang van hun polo kunnen genieten.
  • Aandacht voor detail, korte lijnen en persoonlijk contact.

Met een fijne polo als geschenk, laat u zien dat u de deelnemers waardeert en dat uw bedrijf of vereniging professioneel ‘aan de weg timmert’. Wij willen u daar met een goed advies graag bij helpen. Neem contact met ons op, dan kunnen wij u een aanbod doen dat past bij u en uw bedrijf.

Pro Delta golftoernooi:

Jaarlijks organiseert Pro Delta een golftoernooi voor haar relaties. Pro Delta een iconisch Rotterdams bedrijf gevestigd op een van de fraaiste plekken van Rotterdam. Begonnen in 1946 als importeur van kranen, vrachtwagens en bulldozers, heeft het familiebedrijf zich in de loop van de jaren uitgebreid met een vastgoed- en een investeringstak. Voor het golftoernooi heeft Van Rutten Promotion met veel plezier de polo’s voor het toernooi geleverd!

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

    VRAGEN STELLEN OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

    En ontvang gratis de speciale flyer over Golfkleding als pdf bijlage via de mail!