BASKETBALKLEDING BIJ VAN RUTTEN PROMOTION

Op zoek naar nieuwe sportkleding voor uw basketbalclub? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een nieuw merk basketbalkleding van topniveau voor u.

Van Rutten Promotion biedt namelijk vanaf heden Raven-basketbalkleding aan. Ademende singlets die de temperatuur van elke speler perfect in balans houden, zelfs na de laatste buzzer. Reversibele shirts met de mogelijkheid om naam en/of logo van verschillende sponsors op beide zijden te plaatsen.
Comfortabele shorts en shirts met unieke sublimatiedruk. Alles is mogelijk.

BASKETBALKLEDING BEDRUKKEN

Qua design kunt u terecht bij onze interne ontwerpdienst. Op basis van uw richtlijnen maken wij een ontwerp volledig op maat. Kleuren en logo’s geheel naar wens. Geen beperkingen. Zelfs fluor-kleuren behoren tot de mogelijkheden.

Bij Van Rutten Promotion kunt u terecht voor zowel verenigingen als bedrijventeams. De kleding is van topkwaliteit, gaat lang mee en behoudt zijn kleuren vele jaren. Bij ons geen standaardmodellen die na drie jaar niet meer leverbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp dat wij voor u maken beschikbaar blijft. Ook voor kleine aantallen. Zo blijft uw club eenheid uitstralen doordat u oude en nieuwe leden altijd in een vertrouwd tenue kunt steken.

VOORBEELDEN UIT ONZE COLLECTIE

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier hieronder invullen

Basketbalvereneging HBC:

Recent heeft Van Rutten Promotion een aanvraag gekregen van basketbalvereniging HBC uit Heerhugowaard. Met trots hebben wij dan ook kleding aangeleverd voor de hele vereniging. De vereniging is nu voorzien van nieuwe shirts en shorts.

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens

    NEEM CONTACT MET ONS OP

    En ontvang gratis de speciale flyer over Basketbalkleding als pdf bijlage via de mail!