Test uw kennis!

Bent u een gouden, zilveren of bronzen kenner?

U weet vast veel over de spelregels van basketbal en over trainingsschema’s. U speelt zelf regelmatig en verdiept zich in het spel en de tactiek van uw tegenstanders. Dan heeft u ook vast en zeker algemene kennis over de sport. Wat weet u bijvoorbeeld over de NBA? Geef antwoord op de quiz vragen, dan hoort u van ons of u zich kunt meten met de overige basketbalkenners. U krijgt van ons te horen of u een gouden, zilveren of bronzen kenner bent!

1. 
Bij welke team speelde Rik Smits in de NBA?

2. 
Hoe lang is Rik Smits? (meters)

3. 
In welk jaar is de NBA in de USA opgericht?

4. 
In welk jaar is de Nederlandse basketbal Bond opgericht?

5. 
Wie was de uitvinder van het basketballen?

6. 
Wie is de langste basketbalspeler in de NBA ooit?

7. 
Welke ploeg was voor het laatst driemaal aansluitend nationaal kampioen?

8. 
Welke vereniging was de eerste basketbalclub in Nederland?

 

Vergeet niet uw naam en e-mailadres in te vullen!

Uw naam
Uw e-mailadres

BASKETBALKLEDING BEDRUKKEN

Qua design kunt u terecht bij onze interne ontwerpdienst. Op basis van uw richtlijnen maken wij een ontwerp volledig op maat. Kleuren en logo’s geheel naar wens. Geen beperkingen. Zelfs fluor-kleuren behoren tot de mogelijkheden.

Bij Van Rutten Promotion kunt u terecht voor zowel verenigingen als bedrijventeams. De kleding is van topkwaliteit, gaat lang mee en behoudt zijn kleuren vele jaren. Bij ons geen standaardmodellen die na drie jaar niet meer leverbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp dat wij voor u maken beschikbaar blijft. Ook voor kleine aantallen. Zo blijft uw club eenheid uitstralen doordat u oude en nieuwe leden altijd in een vertrouwd tenue kunt steken.

Basketbalkleding

VOORBEELDEN UIT ONZE COLLECTIE

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze collectie. Indien u graag meer fotomateriaal wenst te zien kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het contactformulier hieronder invullen

NEEM CONTACT MET ONS OP

En ontvang gratis de speciale flyer over Basketbalkleding als pdf bijlage via de mail!

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens