Een polo in de kleur van uw keuze!

Om de zichtbaarheid op de werkvloer of bij een sportevenement te vergroten, is een polo een eenvoudig en doeltreffend middel. Van Rutten Promotion kan polo’s leveren in alle kleuren van de regenboog en meer. En deze ook nog voorzien van een of meerdere logo’s.

Van Rutten Promotion levert polo’s van goede kwaliteit met een persoonlijke en professionele uitstraling. De opdruk maken wij geheel naar wens. Eenmaal voor u ontworpen, zorgen wij ervoor dat het design voor u beschikbaar blijft.  

HERKENBAAR EN COMFORTABEL

Organiseert u een evenement, dan kan een polo ook een leuk geschenk zijn. U laat zien dat u de deelnemers waardeert en dat uw bedrijf, organisatie of vereniging professioneel ‘aan de weg timmert’. Wij willen u daar met een goed advies graag bij helpen. Neem contact met ons op, dan kunnen wij u passend aanbod doen.

De voordelen van de
Van Rutten Promotion teamsportkleding op een rij:

  • De naam van uw bedrijf is goed herkenbaar.
  • Wij printen uw huisstijl of een eigen ontwerp digitaal in hoogwaardig design.
  • De kleding gaat lang mee en behoudt zijn kleuren vele jaren, zodat de deelnemers lang van hun polo kunnen genieten.
  • Aandacht voor detail, korte lijnen en persoonlijk contact.

Met een fijne polo als geschenk, laat u zien dat u de deelnemers waardeert en dat uw bedrijf professioneel ‘aan de weg timmert’. Wij willen u daar met een goed advies graag bij helpen. Neem contact met ons op, dan kunnen wij u een aanbod doen dat past bij u en uw bedrijf.

NEEM CONTACT MET ONS OP

En ontvang gratis de speciale flyer over polo’s voor bedrijfskleding als pdf bijlage via de mail!

    Ik ga akkoord met het bewaren en verzamelen van mijn gegevens